Sport
2021-05-01

Megszakadt a jó sorozat

Nem ment most a DEAC kézilabdacsapatának. A mieink Ózdon vendégszerepeltek, ahol 30-19-es vereséget szenvedtek.

Ötmeccses veretlenségi sorozattal a háta mögött utazott a DEAC az Ózdi KC otthonába, az NB I/B 10. fordulójából elhalasztott mérkőzésére. Ráadásul a borsodiakkal a Ligakupában már találkoztunk, és mindkétszer legyőztük őket, így bizakodva várhattuk a találkozót. Ezúttal azonban együttesünk nem tudta átmenteni jó formáját erre az összecsapásra, a hazaiak minden tekintetben felülmúlták a debrecenieket.

Már a kezdés is nagyon rosszul alakult számunkra, a 6. percben 4-0-ra vezettek az ózdiak. Ekkor Mucza Norbert és Bíró Ádám két gyors gólja visszahozta a reményt, de a hazaiak nem hagyták, hogy felzárkózzunk. Próbálkozásaink nem jártak sikerrel, mindössze hét találatot szereztünk az első félidőben.

A szünet után sem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz, sőt a távolság egyre nagyobb lett, és végül az Ózd KC 30-19-re megnyerte a mérkőzést.

Jövő héten újabb idegenbeli összecsapás vár a mieinkre: pénteken a Vecsés SE otthonában lépünk pályára, ahol lehetőség lesz javítani.

NBI/B, 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés
ÓAM-Ózdi KC–DEAC 30-19 (12-7)

Marosi István Városi Sportcsarnok. Vezette: Hagitai, Markó.
DEAC: Mándi, Maródi – Hornyák Z., Mucza 1, Illés 2, Bíró Á. 3, Pethő 5, István P. 2, Mórucz, Kathi 2, Tóth M. 1, Hornyák B. 2, Péter D. 1 (1), Szolnoki

Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/5, ill. 1/3

Nyitrai Daniella

NB II: Gyirmóton és Szolnokon biztosan nem lesznek nézők vasárnap

Intézmények újranyitása Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek