Sport
2021-04-30

Már az elődöntő első mérkőzését is nézők előtt rendezik

A DEAC kosárlabdacsapata szombaton 18 órától kezdi meg az Olajbányász elleni elődöntőt Szolnokon. A mérkőzést a szezon során először nézők előtt rendezik meg, a vendégszurkolók számát a Tisza-partiak maximum 50 főben határozták meg.

A jegyvásárlás a helyszínen történik, a jegypénztárak egy órával a mérkőzés előtt, azaz 17 órától nyitnak. A kellemetlenségek elkerülése végett a jegyek megváltásához előregisztráció szükséges, mely pénteken 12-19 óráig, valamint a mérkőzés napján, szombaton 9-12 óráig lehetséges a +36 30 525 9193-as telefonszámon. Az első ötven szurkoló után a regisztráció lezárul, egy fő maximum öt nevet regisztrálhat a listára.

Az előregisztrált debreceni nézők a belépőjegyeket a főbejáratnál az A/2 pénztárban tudják megvásárolni, és a 12/A bejáraton, a sportcsarnok Tisza felőli oldalán tudnak belépni.

Belépőjegyek ára: 1200 Ft diák/nyugdíjas, 1800 Ft felnőtt

A mérkőzésre való belépéséhez, illetve találkozó ideje alatt a szervezők az alábbi szabályok betartását kérik:

  • A kormányzati döntés értelmében a 18 évnél idősebb nézők csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be a mérkőzésekre. A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre. A 18 évnél fiatalabbaknak arcképes igazolványuk felmutatásával kell igazolniuk életkorukat.
  • Azokat a 18 év feletti szurkolókat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem engedik majd be a csarnokba, illetve jegyeik árát sem igényelhetik vissza.
  • Testhőmérséklet mérés történik a bejáratoknál – akinél ez eléri a 37,5 Celsius fokot, azt nem fogják beengedni!
  • Kérjük használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő egységeket!
  • A szájat és az orrot fedő maszk használata kötelező mindenki számára.
  • A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus nem. A játékosokkal való fizikai érintkezés tilos!
  • A játéktérre és elzárt területekre belépni tilos!

Erdei Ádám

Meghaladta a 100 milliárd forintot az erdőtelepítésre odaítélt források nagysága

Volt válogatott focistának adta ki magát egy csaló

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek