Sport
2021-04-29

Akár nézők is lehetnek a kupadöntőn

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) úgy készül, hogy a MOL Magyar Kupa hétfői döntőjében már lehetnek nézők a Puskás Aréna lelátóján.

Úgy készülünk, hogy nézők előtt lehet megrendezni a 2021-es MOL Magyar Kupa döntőjét jövő héten hétfőn a Puskás Ferenc Arénában. Ehhez arra van szükség, hogy a négymillió beoltott megléte után kihirdessék az intézkedések módosítását, amelyek lehetővé teszik a szurkolók örömteli visszatérését. A klubokat korábban tájékoztattuk erről, és úgy tudjuk, a hétvégi mérkőzéseken a csapatok is erre készülnek a szabályok betartása mellett

– mondta az MTI-nek Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

A Magyar Kupa fináléjában a 11. diadaláért hajtó Újpest FC és a harmadik győzelmére készülő MOL Fehérvár FC csap össze 20 órától. A győztes a következő idényben indulhat a debütáló Konferencia Ligában.

A magyar kormány korábbi bejelentése szerint négymillió beoltott után látogathatóak lesznek a sportrendezvények azok számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A csütörtök reggeli adatok szerint eddig 3 870 222 ember kapta meg az első dózist.

Törökország május 17-ig teljesen lezár

Kína ötvenezer adag oltóanyagot adományozott Boszniának

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek