Sport
2021-04-27

Szerdán hazai pályán játszik a DVSC II.

A Sényő együttesét fogadja a kis Loki az NB III-ban.

A DVSC második csapata számára is folytatódnak a bajnoki küzdelmek, szerdán a 32. fordulót rendezik az NB III. Keleti csoportjában. Fiókcsapatunk 14.30 órától a Sényő-Carnifex FC-t látja majd vendégül a Nagyerdei Stadionban.

A kis Loki az elmúlt hónap eredménytelensége után az előző fordulókban értékes pontokat szerzett és megkezdte a felzárkózást a tabellán. A DVSC II. 34 ponttal jelenleg a 15. helyen áll, Igor Bogdanovics vezetőedző érkezése óta a csapat hazai pályán a Mezőkövesd II. együttese ellen 6-0-ra nyert, vasárnap pedig a második pozícióban tanyázó BVSC otthonában 2-2-es döntetlent ért el.

A Sényő szintén kemény ellenfélnek ígérkezik, mivel a szabolcsiak már öt mérkőzés óta veretlenek. A sárga-kék alakulat 14 győzelemmel, 8 döntetlennel és 9 vereséggel a tavalyi esztendőhöz hasonlóan most is a középmezőny első feléhez tartozik, pillanatnyilag a 7. helyen áll. Szerdai ellenfelünk a múlt hétvégén egyébként a Diósgyőr tartalékcsapata ellen 2-0-ra nyert, míg előtte idegenben a Jászberény ellen diadalmaskodott (2-1).

Mivel a vendégeknél Bodó és Hadházi begyűjtötte az 5. sárga lapját, ezért a lehetőségeink szűkültek, a mieinknél eltiltás miatt szerencsére senki sem marad távol.

A két fél az idei szezonban már megmérkőzött egymással. A Sényőn lejátszott találkozó jól indult a kis Loki számára, mivel már korán megszerezte a vezetést. Az első játékrész végéhez közeledve sajnos a hazaiak egyenlítettek, majd a 94. percben el is döntötték a három pont sorsát. Bízunk benne, hogy ezennel a mi csapatunk szerzi meg a három pontot, amely az utolsó hat fordulóra nagy előnyt jelentene.

A DVSC II-Sényő összecsapást szerdán tehát 14.30-tól zárt kapuk mögött rendezik a Nagyerdei Stadionban. A találkozó stream-en keresztül elérhető lesz.

 

dvsc.hu

RUR: a legjobb tudományegyetem a DE

Újabb operakoncert a Csokonai Facebook oldalán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek