Sport
2021-04-20

Fantasztikus sikerek az Esportban!

A világranglistán a DVSC egyesülete a legjobb a magyarok közül!

Az elmúlt két hét során fontosabbnál fontosabb sikereket gyűjtött be Esport egyesületünk. Az első ilyen siker, hogy a hivatalos FIFA e-világranglistáján a 2020-2021 időszakban, konzoltól függetlenül a legjobb magyar játékosokat tekintve a dobogón két debreceni esportoló is megtalálható. A FIFA e-klubvilágranglistáján egyesületünk pedig stabilan tartja középmezőnyben a helyét, illetve a DVSC lett a legeredményesebb magyar egyesület!

Lezajlott az MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett első eNations kvalifikáció mindkét platformon. Az eseményen hazánk legjobb és amatőr játékosai is egyaránt szerepeltek. A párharcok BO2 rendszer alapján zajlottak, azaz két győzelmet kellett megszerezni az egyik félnek ahhoz, hogy tovább lépjen az adott ellenfele ellen. A tét pedig nem akármekkora volt, mivel azon két játékos, aki a végső győzelmet megszerzi a selejtezők során, képviselheti Magyarországot a világbajnoki selejtezőn! Óriási öröm számunkra, hogy mind a két platformon DVSC-játékos győzedelmeskedett az első kvalifikáción, Xbox konzolon Szirtesi Gábor, Playstation konzolon Szentgyörgyvölgyi Örs.  A második kvalifikácó csütörtökön kerül lebonyolításra, ahol Vadicska Olivér is szerepel.

A szombati napon lezajlott a HUNESZ Masters havi döntője, amely során Playstation konzolon szintén magabiztos debreceni siker született. A felsőági győztes veretlenül Szentgyörgyvölgyi Örs lett, így bejutott az offline nagydöntőbe, amely a Puskás Ferenc stadionban kerül megrendezésre.

 

dvsc.hu

Colt Clark és a Quarantine Kids

Majkát hallgat a külügyminiszter

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek