Sport
2021-04-18

Bogdanovics: Tiszta fejjel a bennmaradásért

A DVSC korábbi közönségkedvenc labdarúgója, Igor Bogdanovics vette át a DVSC második csapatának irányítását. A nem túl jó helyzetben lévő kis Loki a kiesés ellen harcol a bajnokságban, jelenleg pedig a tabella 15. helyét foglalja el. Ezért is lenne rendkívül fontos három pontot szereznie a vasárnap délutáni összecsapáson, melyen a sereghajtó Mezőkövesd látogat a Nagyerdei Stadionba.

A fiatalok új trénere, Igor Bogdanovics nagy örömmel kezdte meg a munkát és úgy véli, amennyiben rendet tud tenni játékosai fejében, elérhetik a célt, miszerint bent maradnak az NB III-ban.

– Amióta Magyarországon vagyok, annyira megszerettem a DVSC-t és annyi minden köt ide, hogy úgy érzem, soha nem akarom elhagyni a klubot. Nagyon örültem, hogy elsőként Szatmári Csaba pályaedzőjeként kerültem a kis Lokihoz, most pedig már vezetőedzői feladatokat látok el. Mindig is azt gondoltam, hogy ide tartozom, szeretek itt dolgozni, most pedig meg kell oldanom ezt a nem könnyű feladatot.

Néhány nap leforgása alatt természetesen nem lehet nagy csodát tenni, de a stáb és a játékosok szeme előtt jelen pillanatban csak és kizárólag a Mezőkövesd elleni siker lebeg.

– Az elmúlt három hét során azért már kaptam egy képet, nagyjából mi lehet a probléma a csapatnál. Talán egy kicsit feszültebbek a játékosok a kelleténél, ezért az a legfontosabb, hogy ezt csökkentsük bennük a hátralévő meccsekre. Felszabadultan kell játszani, éreztetni velük, hogy tudnak futballozni, és akkor az önbizalom is visszajön. Ennek a társaságnak nem a kiesés elkerüléséért kell harcolni! Tisztítani kell a fejeket, ha nekem és Máté Petinek ez sikerül, és eredményes játékot tudunk nyújtani a találkozókon, bebiztosíthatjuk helyünket az NB III-as küzdelemsorozatban.

A Mezőkövesd fiókcsapatát fogadja a kis Loki vasárnap délután.

Halasztódnak a népegészségügyi célú, onkológiai szűrővizsgálatok

Nagy forgalom várható a teraszok nyitása miatt a vendéglátóhelyeken

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek