Sport
2021-04-17

Újabb híresztelés jelent meg

Magyarország: visszatérhetnek a szurkolók?

Az nb1.hu már jelezte a Blikk rákérdezése után, hogy létezik egy terv arról, mely szerint májusban, ha az egészségügyi helyzet és az átoltottság lehetővé teszi, akkor májusban visszatérhetnek a szurkolók a mérkőzésekre.

Az NB I-ben kettő, az NB II-ben három, az NB III-ban meg hat fordulót rendeznek májusban, a védettség ellenőrzése nyilván az NB I-ben és az NB II-ben könnyebb az infrastrukturális lehetőségek és a nagyobb biztonsági személyzet miatt, utóbbiaknak ugye a beléptetésnél is kulcsszerepük van.

A témával most az index.hu is foglalkozott:

„Pénteken a Budafok–Diósgyőr kiesési rangadóval kezdődött a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulója – még mindig nézők nélkül.

 

AZ INDEX INFORMÁCIÓI SZERINT AZONBAN MÉG EBBEN AZ IDÉNYBEN, A LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG ELŐTT VISSZATÉRHETNEK A SZURKOLÓK A LELÁTÓKRA.

 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón elmondta, a kormány hamarosan újabb lazításokról dönthet, ha továbbra is jó ütemben halad az oltakozás, és elérjük a három és fél, majd a négymillió beoltottat. A beoltottak száma péntekre meghaladta a 3 millió 145 ezer főt.

ÚGY TUDJUK, AKÁR MÁR AZ UTOLSÓ ELŐTTI, 32. FORDULÓBAN JELEN LEHETNEK A NÉZŐK AZ NB I-BEN, SŐT, AZ SEM KIZÁRT, HOGY MÉG ENNÉL IS KORÁBBAN VISSZATÉRHETNEK A SZURKOLÓK.

 

Gulyás Gergely a múlt héten elmondta, sporteseményt csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni.”

Mint az nb1.hu mindig is állította az 1999-es megalapítása óta, a szurkolók nélkül nem igazi a foci, várunk vissza mindenkit a lelátókra, de a drukkereket arra buzdítjuk, hogy oltassák be magukat saját maguk és a környezetük egészsége érdekében!

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és barátai

Erőviszonyoknak megfelelően nyert a BVSC Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek