Sport
2021-04-17

Erőviszonyoknak megfelelően nyert a BVSC Debrecenben

A bajnokság negyedik helyén álló BVSC-Zuglót fogadta otthonában a DVSE csapata szombat délelőtt, az OB I alapszakaszának 28. fordulójában. Az ellenfél nem kímélte a debreceni csapatot és ahogyan az tőlük várható volt 7 gólos különbséggel nyerte meg a találkozót.

A mérkőzés első két percében már 2-vel vezettek a vendégek, amire Macsi Martin és Süveges Máté válaszolt. Az első negyedben a hazaiak közül még Takács Kristófnak sikerült találatot szereznie, de a nyolc perc végére így is 4 gólos hátrányba kerültek a debreceniek. (3-7)

A második negyed elején szintén Takács Kristóf volt eredményes, majd egy zuglói gól után Macsi Martin tudott javítani egy emberelőnyből szerzett góllal. Ezt követően a BVSC válaszul kettőt is lőtt, de a negyed vége előtt két perccel még Krasznai Bendegúz és ismételten Macsi Martin találatával már csak 3 gól volt a különbség. (7-10)

A következő negyed első percében a topcsapattól kapott gólra Zsilák Lászlónak sikerült reagálnia, majd egy adok kapok helyzetben három BVSC találatra a debreceniek fiatal tehetsége, Nagy Norbert járult hozzá kettővel az eredményhez. A harmadik negyed maradék idejében már csak a DVSE ma is kiválóan teljesítő játékosa Macsi Martin lőtt találatot érően büntetőből. Azonban csakúgy, mint az előző negyed végén, most is hárommal húztak el a vendégek. (11-14)

Az utolsó játékrész első három percében zsinórban négy gólt is sikerült lőnie a zuglóiaknak, s bár már egészen veszni látszott a mérkőzés Smitula Gergő és Bodoróczki Tamás találataikkal javítottak a dereceniek eredményén. De sajnos a BVSC tovább szárnyalt és a negyedik negyedben még kettővel koronázta meg a végeredményt, így 13-20-ra nyerték a meccset a DVSE vendégeként.  

Gólszerzők: Macsi Martin 4, Takács Kristóf és Nagy Norbert 2, Süveges Máté, Zsilák László, Krasznai Bendegúz, Smitula Gergő és Bodoróczki Tamás valamint Pásztor Mátyás 6, Gyárfás Tamás 3, Csapó Miklós, Nagy Márton és Mészáros Mátyás 2, Mészáros Csaba, Irmes Pál, Ágh György, Batizi Benedek és Tátrai Dávid Marcell 

Fotó:DVSE Facebook

Újabb híresztelés jelent meg

A denevérek ökológiai szerepe

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek