Sport
2021-04-14

Megszakadt a nyerő széria, győzött a Kaposvár

Bár másfél negyeddel a vége előtt még a DVSE csapata vezette a mérkőzést, végül 13-11-re kapott ki a Kaposvártól, az OB I alapszakaszának 27. fordulójában.

Az első negyed 34. másodpercében szerezte meg a vezetést a Kaposvár, de a hazaiak nem ijedtek meg és szinte rögtön válaszolni tudtak Macsi Patrik által, aki elsőként szabaddobásból majd büntetőből is találatot szerzett. Bár a Kaposvár kiegyenlített, de Smitula Gergő által újabb találatot szerezett a DVSE, pár perccel az első 8 perc zárása előtt. (3-2)

A második játékrészben hamar behozta azt az egy lemaradását a Somogy megyei csapat, de ezt sorozatban három civísvárosi gól követte, Zsilák László, Süveges Máté és Macsi Martin által. Tőzsér Dávid találatával akár három gólos különbséget is tudott volna felállítani a debreceni alakulat a szünetre, de egy kaposvári találattal már csak kettővel voltak lemaradva a vendégek. (7-5)

A harmadik negyedben jól védekezett és szép akciókat játszottak a hazaiak, és a játékrészben Smitula Gergő, Macsi Patrik, Oltean Sebastian és Nagy Norbert találatot érő dobását követően már néggyel vezetett a DVSE. Ekkor azonban az ellenfél lecserélte a kapusát, s ezzel együtt a Kaposvár játéka is feljavult, a vége előtt már csak egy maradt a hazaiak előnyéből. (11-10)

Az utolsó felvonás harmadik percében egyenlítettek a somogyiak, majd a vezetést is megszerezték. A debreceniek a negyedik játékrészben már találatot sem tudtak szerezni, míg a vendégeknek kettővel sikerült elhúzniuk, s 13-11-re nyerni a mérkőzést. 

Gólszerzők: Macsi Patrik 3, Smitula Gergő 2, Süveges Máté, Zsilák László, Macsi Martin, Oltean Sebastian, Tőzsér Dávid és Nagy Norbert valamint Juhász-Szelei Norbert 4, Vindisch Ferenc és David Mijich 3-3, Berta József, Langiewicz Kacper Marek és Jajcinovic Domagoj

Fotó:DVSE Facebook

Olaszországban több régióban elfogyott a vakcinatartalék

Kivonulnak az amerikai katonák Afganisztánból

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek