Sport
2021-04-12

Gróf Dávidnak eltört az orrcsontja

Az NB II 32. fordulójának nyitó mérkőzésén a DVSC hiába vezetett 1–0-ra a Nyíregyháza ellen, a rendes játékidő lejárta után Gróf Dávid ütközött Farkas Auréllal a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, ebből pedig egyenlített a vendégcsapat.

A debreceni csapat kapusa az esetnél megsérült, ápolni is kellett, de végül visszaállt a kapuba, a tizenegyest azonban nem sikerült hárítania. Mint később kiderült, Grófnak az esetnél eltört az orrcsontja.

„A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről. Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események.

Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna. Hiába a sérülésem, sokkal jobban fáj, hogy már nem mi állunk a tabella élén.

Jó pár forduló van még hátra, természetesen azon leszünk mindannyian, hogy visszakerüljünk az első helyre. Bízom benne, hamarosan én is visszatérhetek a többiek közé. Az biztos, hogy most minél többet kell pihennem, de nagyon bízom benne, hogy a hét közepétől már csatlakozhatom a többiek közé” – idézi a dvsc.hu Gróf Dávidot.

Elhunyt Szabó László

Magas szinten tetőzik a járvány harmadik hulláma

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek