Sport
2021-04-05

Haaland értéke szinte felfoghatatlan.

Erling Haaland édesapja, Alf-Inge Haaland és a futballista ügynöke, Mino Raiola az FC Barcelonával és a Real Madriddal is egyeztetett az esetleges klubváltásáról. A RAC1 nevű katalán rádióállomás munkatársainak sikerült kideríteniük, mit várnak a futballista képviselői a Barcától a Borussia Dortmund ifjú titánjának játékjogáért.

A RAC1 a tárgyalás után kiderítette, a korábban szintén futballozó édesapa, valamint Raiola is 20 millió eurót remél a transzferért az FC Barcelonától, a 20 esztendős norvég fizetéseként 30 millió eurót jelöltek meg. A német klub körülbelül 150 millió eurós átigazolási díjban gondolkodik, így a Barca által kifizetendő összeg mindennel együtt körülbelül 200 millió euróra rúghatna. Jó kérdés, hogyan tudja ezt kigazdálkodni a jelentős anyagi nehézségekkel küzdő klub…

Az információ „beszerzője”, Gerard Romero úgy tudja, Raiola 15, Alf-Inge Haaland 10 millió eurót kapott Erling Dortmundhoz igazoláskor.

A rádióadó szerint a felsoroltak mellett még egy nagyon fontos szempontja van Haalandéknak a barcelonai átigazolás tekintetében: azt szeretnék, ha Lionel Messi maradna a klubnál, ellenkező esetben a futballistának esze ágában sem állna a Camp Nouba igazolni.

Kérdés, a RAC1 információinak mennyi a valóságalapjuk. Raiola ugyanis a Twitter-oldalán vasárnap este „fake news”-ként jellemezte az értesüléseket, és azt írta, „az álhírek gyorsan és messzire terjednek”…

Jöhetnek a fiatalok!

Keddi utánpótlás mérkőzések

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek