Sport
2021-04-02

Újabb beharangozó készült a Katinka dokumentumfilmhez

Második éve forog a Katinka c. hivatalos életrajzi dokumentumfilm, amely a tokiói olimpiáig követi nyomon a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka sport- és magánéletét. Az alkotók - Pálinkás Norbert rendező vezetésével - elkészítették a dokumentumfilm második teaserét, ami esszenciális bepillantást ad a készülő filmbe.

Hosszú Katinka kiemelte: 
“Telitalálat ez a beharangozó, nekem nagyon tetszik. Tükrözi a filmet, azt az attitűdöt, ahogy a stáb dolgozik: mindent felvesznek, ami velem történik, a jót is, a rosszat is. Itt nem lehet színészkedni, a kamera mindenhová követ, mindenhol ott van, mindent felvesz, nem lehet becsapni. Szóval nincs más választásom: jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok. Ez most végre összejött: számomra a leglényegesebb, hogy újra tudok versenyezni, kifejezetten vidám vagyok és optimista. A versenyzés pszichológiai hadviselés is, nekem az a legfontosabb, hogy mentálisan jól legyek. Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan minden a helyére kerül, Mátéval az élen sokan segítenek, szépen haladok a cél felé.” 
A Katinka című hivatalos életrajzi dokumentumfilmet a Nemzeti Filmintézet támogatja. Producere Lajos Tamás, rendezője Pálinkás Norbert, forgatókönyvírója és kreatív producere Köbli Norbert, társproducere Bederna László, vezető operatőre Nagy András, operatőre Tóth Zsolt. A dokumentumfilm zeneszerzője Tövisházi Ambrus, vágója Gotthárdi Balázs.
 A Szupermodern Stúdió gyártásában készülő portréfilm a tervek szerint, a tokiói olimpia után, 2021. karácsonya körül kerül a magyar mozikba. 

Mutatjuk a Teasert: ITT.

 

Letiltották, most megjelent az Animal Cannibals régebbi dala

Meggyőző fölénnyel nyert a DEAC

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek