Sport
2021-03-31

Hatgólos vereséggel tért haza a DVSE Miskolcról

Hatgólos vereséget szenvedett Miskolcon a DVSE csapata szerda este, az OB I. bajnokság 24. fordulójában.

Bár jól indította a mérkőzést a debreceni csapat, hisz az első két gólt nekik sikerült megszerezniük Macsi Patrik és Smitula Gergő által, de az első negyed végére mégis a miskolciak vették át a vezetést. (3-2)

A második negyedben a házigazda szerezte meg az első két találatot, válaszul viszont Macsi Patrik is betalált, az MVLC dupla találatára azonban Nagy Norbert Imre válaszul 43 másodperc alatt kétszer is eredményes volt a második nyolc perc vége előtt. (7-5)

A következő negyed elején Takács Kristóf találatával már csak egygólos hátránya volt a DVSE csapatának, amit Miskolc nem hagyott szó nélkül és fél perc alatt két gólt lőttek. Aztán kevesebb, mint négy perc alatt öt találat született a két térfélen, amiből a borsodiak eggyel többet tudhattak magukénak, a civísvárosi csapat oldalán Krasznai Bendegúz és Oltean Sebastian volt eredményes. (12-8)

Az utolsó negyedben a miskolci csapatnak sikerült ellépnie a debreceniektől, s míg ők négyet mi csak két találatot szereztünk Krasznai Bendegúz és Tőzsér Dávid által. A végeredmény így 16-10, a házigazda Miskolc javára. 

A DVSE követezkő mérkőzését Szentes ellen játsza hazai medencében, április 7.-én, szerdán 18 órától zárt kapuk mögött. 

Forrás:dvse.hu

Fotó:DVSE Facebook

Ötgólos hátrányban a Szeged

Győzött a magyar labdarúgó-válogatott

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek