Sport
2021-02-28

DVSC II: győzelem a tavaszi nyitányon

A kis Loki hátrányból fordított és nyert a Tiszaújváros ellen. A mérkőzés képes beszámolója már a dvsc.hu-n.

A Termálfürdő FC Tiszaújváros ellen folytatta szereplését a DVSC II. az NB III Keleti csoport első tavaszi fordulójában. A DEAC-pályán rendezendő összecsapás napos, de hideg időben indult el Kovács Tamás játékvezető sípszavára pontban 14 órakor.

A kis Loki összeállítását böngészve örömmel töltötte el a hajdúsági szurkolókat, hogy a kezdőcsapatban kapott helyet többek között a két, decemberben műtött labdarúgónk, Korhut Mihály és Kusnyír Erik.

Az első játékrész elején egy védelmi hibát követően Hrabina Alex hárított egy ziccert, majd ezt követően többnyire a mezőnyben folyt a játék. A félidő közepén Bene Ádám súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, a játékos hordágyon hagyta el a pályát.

A második félidőben mind a két oldalon akadtak lehetőségek, ebből sajnos a vendégek tudtak értékesíteni elsőként egyet, miután egy védelmi hibát kihasználva lőttek az üres kapuba a 64. percben. Küzdött, hajtott a kis Loki, melynek eredményeképp össze is jött az egyenlítés: a 83. percben egy jobbról középre adott labdát teljesen üresen kapott Girdán Levente, aki közelről a léc alá bombázott! Tovább tartott Szatmári Csaba együttesének lendülete, három perccel később Juhász szabadrúgását a csereként beálló Kovács Róbert védhetetlenül fejelte a jobb felsőbe, mellyel fordítottunk és megnyertük a mérkőzést.

Szatmári Csaba a lefújást követően értékelt honlapunknak: – Kicsit gyámoltalanul kezdtünk, sajnos elég kapkodós volt a játékunk. Ennél sokkal bátrabban kell futballoznunk, de a második játékrészben szerencsére jól sültek el a cseréink, akik lendületet adtak a csapatnak. Ennek köszönhetően tartottuk itthon a három pontot.

NB III Keleti csoport, 22. forduló

DVSC II. – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2–1 (0-0)

DVSC II: Hrabina – Kusnyír, Kovács G., Korhut, Füzfői (Tordai, 82.) – Szabó Á. (Girdán, 70.) Gellén (Jankleic, 82.) – Juhász, Maruscsák (Kovács R., 82.), Bene (Kozma, 29.) – Talpalló

Gól: 0-1 Kristófi (65.) 1-1 Girdán (83.), 2-1 Kovács R. (86.)

dvsc.hu

Szijjártó: rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre

Fedett pályás öttusa idénynyitó - Tizenhárom magyar jutott a férfi döntőbe

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek