Sport
2021-02-21

Ma bemutatkozik a Huszti stáb

Több szempontból is különleges összecsapásnak ígérkezik a Szeged- DVSC mérkőzés.

Minden mérkőzés fontos, nyilván a mai is. A  Loki  a Szeged ellen játszik vasárnap 17 órától a Szent Gellért Fórumban. A debreceniek első ízben lépnek majd pályára a 2019. augusztusában átadott létesítményben, ám a koronavírus-járvány miatt sajnos üres lesz a közel tízezer néző befogadására alkalmas stadion.

A szurkolók szempontjából a legfontosabb, hogy miként mutatkozik be Huszti Szabolcs és stábja az első tétmeccsen. Ki kerül ki, ki kerül be a csapatba?  Lesz-e látható jele egy új tatktikának?  

A Szeged edzőjét Dragan Vukmirt jól ismerhetjük. A Szerbiában született egykori játékos két bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert a DVSC-vel, emellett a Loki, a Ferencváros, a Honvéd és az MTK Budapest színeiben 299 NB I-es találkozón lépett pályára.

 Jelenleg eltérő célokért küzd a két klub, a hazaiak a bennmaradásért, mig a Loki a bajnoki címért, mondanunk sem kell, mekkora jelentőséggel bírna a három pont mind a két fél számára.

A vasárnap 17 órakor kezdődő Szeged-DVSC bajnoki mérkőzés játékvezetője a komoly NB I-es bírói rutinnal rendelkező Pintér Csaba lesz. A találkozót tehát zárt kapuk mögött rendezik, de szurkolók

élő streames közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket.

Felelős állattartás

Kultúrkontakt az újrakezdésről és a lehetőségekről

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek