Sport
2021-02-13

Vasárnap délután DEAC-Szpari a Merkantil Bank Ligában

Sándor Tamás együttese pontot tehet a rossz széria végére.

Az utolsó helyen álló DEAC futballistái a Dorog (1-2) és a Siófok (1-5) elleni vereségekkel nyitották a 2021-es esztendőt az NB II-ben.

Sándor Tamás legénysége vasárnap 14 órától a Nyíregyháza otthonában tehet pontot a rossz sorozat végére. A 12. pozíciót birtokló Szparinál is akadnak gondok, ezt jelzi, hogy utoljára november 8-án szereztek három egységet.

“Nem igazán foglalkozunk azzal, hogy a gyengébb széria milyen hatással van az ellenfelünkre, mi a saját dolgainkra összpontosítunk. Egy harcos, nehéz mérkőzés előtt állunk, bár nekünk egyik összecsapás sem ígérkezik sétagaloppnak ebben a mezőnyben. Valószínűleg motiváltak lesznek a hazaiak, hiszen augusztusban 1-0-s győzelmet arattunk ellenük. Sajnos ezt a találkozót csupán a lelátóról figyelhettem a sérülésem miatt, ennek ellenére jó visszaemlékezni rá. Ideje lenne elkezdeni a pontgyűjtést, ehhez az is kell, hogy ne legyünk görcsösek. Dorogon azt éreztem, hogy még nagyobb akarattal kellett volna futballoznunk, emellett olyan hibákat követtünk el, amelyeket az ellenfél kíméletlenül megbüntetett. Kis túlzással a Siófok ellen is tálcán kínáltuk fel a lehetőségeket, és ezt nem ismételhetjük meg a hétvégén” – nyilatkozta Nagy Zoltán, aki bízik abban, hogy a zord időjárási körülmények ellenére megrendezik az összecsapást.

Több tízmillió forintot is megspórolhatnak a családok az otthonteremtési programmal

A Gyirmótot fogadja a DVSC a Nagyerdei Stadionban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek