Sport
2021-02-10

Nem hosszabbít Sergio Ramos a Realnál

Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya nem hosszabbítja meg szerződését a klubbal a Cope értesülése szerint. Sőt már azt is tudja, hol folytatja pályafutását.

A spanyol rádióállomás úgy tudja, hogy a világ- és Európa-bajnok védő elutasította a Real Madrid vezetőinek legutóbbi, két évre szóló ajánlatát, amely szerint egy idényre meghagynák jelenlegi nettó 12 millió eurós fizetését, a másikban azonban tíz százalékkal kevesebbet kapna a koronavírus-válság miatt. A Cope szerint a madridi klub nem fog újabb szerződést kínálni a 34 éves Ramosnak, aki állítólag már eldöntötte, hogy az idény végén távozik a Realtól, ahol 2005 óta játszik, és a Manchester Unitednél folytatja pályafutását.

Ramos a Reallal ötszörös spanyol bajnoknak, kétszeres Király Kupa-győztesnek és négyszeres spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát, aki emellett négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnokságot, háromszor pedig az európai Szuperkupát. A spanyol válogatottal pedig, ahol szintén csapatkapitány pozícióban szerepel, 2010-ben világbajnok, 2008-ban és 2012-ben pedig Európa-bajnok lett.

Véglegesen eltiltották Donald Trumpot a Twittertől

Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban

MTI

Szerző
Hasonló cikkek