Sport
2021-01-30

Ismét jó kezdésből született vereség

Hazai medencében játszott Debrecen OB 1-es csapata Pécs ellen. A játék második felében fordult a kocka, így a vendégek térhettek haza győztesen.

Csakúgy, mint az előző hétvégi Honvéd elleni mérkőzésen, jól indult a debreceniek játéka a Férfi vízilabda OB I 18. fordulóján. Az első két negyed után még egy góllal a DVSE csapata veztett (4-3), ám a játék második felére a pécsiek összeszedték magukat és szinte minden helyzetükből sikerült találatot szerezniük. A harmadik negyedben míg a civísvárosiak 2 a vendégek 5 találatot hoztak csapataiknak. Szemmel láthatóan a PVSK egyre jobban játszott, a debreceni csapat viszont pontatlanná vált és nem jöttek össze a megmozdulásaik. Az utolsó negyedben pedig az ellenfél  gyakorlatilag néhány perc alatt eldöntötte a meccset. Végeredmény: DVSE-PVSK (7-12)

Gólszerzők: Macsi Patrik (2), Süveges Máté, Macsi Martin, Oltean Sebastian, Tőzsér Dávid, Nagy Nobert Imre valamint Gál Dávid (4), Zerinváry Lóránd (2), Sólyom Levente (2), Kolozsi Marcell, Csaba Márton, Turnai András Levente és Kókai Szilárd. 

Fotó: DVSE Facebook

 

Most sincs ötös

Gazdasági válságkezelés Debrecenben - Értékelt a polgármester

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek