Sport
2021-01-25

Visszatér Fegyverneky Zsófia!

Jövőhéten küzd meg a H csoport második helyén álló nemzeti együttes a szlovákok ellen.

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó mérkőzésére készülő női kosárlabda-válogatottba Fegyverneky Zsófia visszatér. Csütörtökig Székesfehérváron készül a válogatott, majd Pösténybe utazik a szlovákok ellen. Így a H csoport második helyén álló nemzeti együttes a csoportkört jövőhéten fejezi be.

"A magyar kosárlabdának szüksége van arra, hogy egy olyan rutinos játékos csatlakozzon a csapathoz, mint Zsófi. "Támadásban és védekezésben is sokat tud lendíteni a csapaton, hatalmas tapasztalattal bír, és olyan játékerőt tud hozzátenni a válogatotthoz, amelyre szükség van ahhoz, hogy jól tudjunk teljesíteni az utolsó meccsen. Köszönöm neki az együttműködést, és azt is, hogy az első telefonhívás után megállapodtunk." - Székely Norbert szövetségi kapitány

Ha a szlovávokat megverik, akkor biztos lesz az Eb-re való kijutás. A csoportokból a győztesek mellett az öt legjobb második utazhat ki. Idén a spanyolországi Valencia és a franciaországi Strasbourg ad otthont az Európa-bajnokságnak júniusban.

 

Alacsony a debreceni szennyvízben a koronavírus koncentráció

Ismét Dárdai a főnök

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek