• szórványos felhőzet3℃ Debrecen
  • Zoltán
  • Benzin: 419Ft
  • Dízel: 429Ft
Dárdai Pál lett a német Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzője – jelentette be a berlini klub a közösségi oldalán.

Dárdai Pál 1997 és 2011 között a berlini klub játékosa volt, az idő alatt 286 Bundesliga-mérkőzésével klubrekorder lett. Összesen 372 alkalommal viselte a Hertha BSC mezét. 2011-ben a Hertha utánpótláscsapatának edzője lett, 2014-ben pedig a magyar labdarúgó-válogatott élére nevezték ki. 2015-ben tért vissza a Herthához, de már mint a felnőttcsapat szakvezetője. A posztot 2019-ig töltötte be, azután utánpótlás-koordinátor lett a berlinieknél.

A Herthától vasárnap rúgták ki Bruno Labbadiát, aki tavaly április óta irányította a berlinieket. A csapat jelenleg a 14. helyen áll a német bajnokságban, a következő fordulóban a hatodik Eintracht Frankfurthoz látogat.

A csapatot korábban már irányító magyar szakember két segítője az eddig a Hertha U23-as csapatát irányító Andreas Neuendorf és Admir Hamzagić lesznek. A Hertha kapusedzője jelenleg Petry Zsolt, vele a berlini klub  továbbra is együtt dolgozik Dárdai, ahogyan tette 2015 és 2019 között is.

A klub tájékoztatása szerint Dárdai Pál megbízatása 2022 nyaráig szól. A Kicker korábban azt írta, hogy az új vezetőedző már kedden megtartja első edzését.

Visszatér Fegyverneky Zsófia!

Indul A Dal 2021 – Ők lépnek színpadra az első válogatóban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek