Sport
2021-01-23

Kitömte a Loki Kazincbarcikát

A Loki jól hangolt a bajnoki folytatásra.

A sérülésből felépülőben lévő Bárány Donátot, Kusnyír Eriket és Korhut Mihályt nélkülöző DVSC szombaton először a Merkantil Bank Ligából jól ismert Kazincbarcika ellen lépett pályára, készülve a jövő vasárnapi, Siófok elleni bajnoki rajtra.

A vezetést már a 12. percben megszerezte a Loki, egy szöglet után lecsorgó labdát Baráth Péter vágott a kapuba (1-0). A csapat érezhetően frissebben, jobb ritmusban játszott, mint egy hete, s ennek meg is lett az eredménye, egy szép támadás végén, a 28. minutumban Tischler Patrik passzából Szécsi Márk lőtt a hálóba (2-0). A gólzápor ezután sem állt el, Dzsudzsák Balázs remek átadását követően a 30. percben közelről Ferenczi volt eredményes (3-0). Dzsudzsák néhány perc múlva Tischlernek is gólpasszt adott (4-0), így már félidőben négy gól volt a különbség a két csapat között.

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, némileg talán kiegyenlítettebb lett, és a vendégeknek is akadtak helyzetei. A DVSC visszavett a tempóból, a következő gól nem akart megszületni, igaz, két ízben így is a kapufa segítette ki a kazincbarcikaiakat. Végül maradt a 4-0, a Loki jól hangolt a bajnoki folytatásra.

Teljes forduló az NB1-ben

Elhunyt a legenda

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek