Sport
2021-01-23

Győzelemmel hangolt a DEAC

Az NB II-es bajnokság a jövő héten folytatódik, a DEAC a Dorog otthonában vív “hatpontos” mérkőzést. Sándor Tamás tanítványai a feljutást megcélzó Loki ellen tartották a főpróbát

 Az első félidőben a DVSC dominált, Sós előtt kétszer is nagy lehetőség adódott, de ezekkel nem tudott élni. Pintérnek balszerencséje volt, hiszen a lökete a kapufán csattant. A DEAC labdarúgói szervezetten játszottak, megnehezítették a Loki dolgát.

A második játékrészben egy labdaszerzést követően szépen felépített támadást vezetet az egyetemi csapat, az i-re a pontot Sármány Kristóf tette fel. A folytatásban még próbáltak egyenlíteni a piros-fehérek, de a DEAC is több ígéretes támadást vezetett. Az eredmény azonban már nem változott,

.

DVSC-DEAC 0-1 (0-0)

Debrecen-Pallag.
DVSC: Kosicky – Lakatos, Szatmári, Gaczella, Füzfői – Varga J. – Pintér, Haris, Kalafat – Sós, Talpalló. Csereként beállt: Kovács R., Bene, Jankelic.
DEAC: Zöldesi – Bényei, Papp, Zachár, Orosz M., Spitzmüller, Kiss B., Sándor T., Nagy K., Kundrák, Sidibe. Csereként pályára lépett: Tóth D., Soltész, Szabó K., Nagy Z., Talabér, Vágó, Sárosi, Nikitscher, Rezes, Kertész, Sármány, Kenderesi. Vezetőedző: Sándor Tamás.
Gól: Sármány (55.)

Szlávik: az engedélyezett védőoltások hatékonyak és biztonságosak

Az egyik címvédő ellen tért vissza a győzelem útjára a DEAC

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek