Sport
2021-01-23

A négy közé jutott a magyar női vízilabda-válogatott

Bíró Attila szerint az eddiginél is jobb játékra lesz szükség az olaszok ellen.

A magyar női vízilabda-válogatott 20-7-re legyőzte a francia csapatot a Triesztben zajló olimpiai selejtezőtorna pénteki negyeddöntőjében, így a négy közé jutott, ahol már a kvótáért száll harcba szombaton.
A magyarok Keszthelyi Rita találataival hamar 4-0-s előnyre tettek szert, és bár a franciák később két gólra felzárkóztak, a nagyszünetre visszaállt a négygólos különbség.
A második félidőben tovább nőtt a differencia a válogatottak között, az ötgólos Keszthelyi vezette magyarok továbbjutása egy pillanatig sem forgott veszélyben.
"Könnyednek nem volt nevezhető az összecsapás, keményebb volt, mint egy edzés, de tökéletesen megfelelt arra, hogy a szombati nap előtt összerakjuk, ami a görögök ellen szétesett, főleg támadásban" - mondta Bíró Attila, aki kemény meccsre számít szombaton a házigazda ellen.
Elmondta, bízik abban, hogy megfelelő lesz a bíráskodás, ugyanakkor hozzátette, az eddiginél legalább 20-25 százalékkal jobb játékra lesz szükségük ahhoz, hogy akár csak egy góllal, de legyőzzék az olaszokat.

Friss koronavírus adatok

Picit feltűnő bringát választott a tervéhez

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek