Sport
2021-01-12

Duplán sorsoltak a kupában

Fény derült a 9. és a 10. forduló párosításaira.

Mint ismert, egészen különleges kupameccs vár a DVSC labdarúgócsapatára, amely február 10-én a városi rivális DEAC ellen folytatja szereplését a Magyar Kupa 8. fordulójában.

Érdekesség, hogy a csapatok már hétfő este megtudhatták a sorozat február 24-i nyolcaddöntőinek és március 10-i negyeddöntőinek párosításait, hisz a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfő este elkészítette a következő két kör sorsolását.

A korábbi válogatott labdarúgó, a Honvéddal és a Békéscsabával egyaránt kupát nyerő Bánfi János A Góól 2! című műsorban húzta ki a csapatokat.

A sorsolásból kiderült, hogy továbbjutások esetén a Loki elsőként a Taksony (NB III)-Siófok (NB II), majd azt követően a Tállya (NB III)-Kaposvár (NB II) és a Kazincbarcika (NB II)-MTK (NB I) találkozóból kikerülő továbbjutóval csap össze.

A továbbjutás mindegyik fordulóban egy mérkőzésen dől el. Minden esetben az alacsonyabb osztályú klub játszik otthon, míg azonos osztálybeli csapatok esetében az előbb kihúzott együttes a pályaválasztó.

Amennyiben a kupa elkövetkezendő három fordulójában egyaránt továbbjutna a Loki, már csak egy meccsre lenne (elődöntő: április 14.) a május 5-i, Új Puskás Arénában rendezendő finálétól.

 

dvsc.hu

Online hangversenyt tart a Kodály Filharmónia Debrecen

Új játékos érkezik a Loki kéziseihez

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek