Sport
2021-01-10

Magabiztos DVSC siker a Boglári Akadémia ellen

 A mezőny legeredményesebb játékosa Vámos Petra volt.

A DVSC tíz góllal, 35-25-re győzött a Boglári Akadémia-SZISE otthonában a női kézilabda NB I szombati játéknapján.

Komoly gólzáporral indult a mérkőzés, a védekezés egyik oldalon sem állt össze, így az 5. percben már nyolc gólnál jártak, a csapatok, 5–3-ra vezettek a vendéglátók. Aztán rendeződött a védekezésünk, a bogláriak nyolc percig nem tudtak gólt lőni, miközben mi hatszor is betaláltunk, így 9–5-re vezettünk. Komoly iramot ment mindkét együttes, folyamatosan érkeztek a kispadról a friss emberek. A még serdülő korú Csernyánszki Liliána már a 13. percben pályára lépett, s mindjárt gólt is szerzett. Vámos Petra is ott folytatta, ahol az előző esztendő végén Siófokon abbahagyta. Bordás Réka is könnyen megjátszható volt, a szélsők is kivették a részüket a játékból, így a gólszámra nem lehetett panasz.

Szünet után Tóvizi Petrát sikerült többször is megjátszani, a beállós kiszolgálásban Jelena Deszpotivics és Kovács Anna járt az élen, így tovább nőtt a különbség. A hajrában a Petrus Mirtill, Vámosi Panna, Panyi Anna, Sápi Boglárka, Sápi Gréta, Csernyánszki Liliána hatos volt a pályán támadásban, ez a sor pedig akár az ifjúsági bajnokságban is szerepelhetne. A fiatalok sem okoztak csalódást a boglári ifjak ellen.

 A mezőny legeredményesebb játékosa Vámos Petra volt: a Nemzeti Kézilabda Akadémián nevelkedett válogatott irányító mind a hét lövését gólra váltotta.

Bye bye illeték

A nagy Dombi, Fejes túra

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek