Sport
2021-01-09

Megvan a győzelem

Legyőzte a horvátokat a magyar férfi vízilabda válogatott, így az 5. helyért a szerbekkel játszhat a holnapi napon a debreceni Vízilabda világliga selejtezőjén.

A férfi vízilabda Világliga európai selejtező második napja egy francia-szerb mérkőzéssel indult a Debreceni Sportuszodában. Az első félidő 4-4-es döntetelennel zárult majd a következő két negyedben felpörögtek az események és 10-6os szerb győzelem született. 

A tegnapi győztes Montenegró és Olaszország párharcából a montenegróiak juttatták magukat a holnapi döntőbe, akik 14-10-re verték az olaszokat. 

A spanyol-görög összecsapásban szinte a végéig a görögöknél volt a vezetés, azonban másfél perccel a mérkőzés vége előtt a spanyolok 11-11-es döntetlenre szépítettek. Erre azonban rögtön érkezett a válasz az ellenfél csapatától és hat másodperccel a vége előtt Stylianos Argyropoylos lőtte be a mindent eldöntő gólt, ezzel döntőbe jutattva csapatát. Így a holnapi napon Montenegró-Görögország döntőt játszanak uszodánkban.

A mai nap utolsó mérkőzése a tegnapi naphoz hasonlóan a magyaroké volt akik Horvátországgal mérkőzhettek meg. A végig szoros játékból végül szerencsésen a magyarok kerültek ki győztesként 13-11-es végeredménnyel. 

debrecenisportcentrum.hu

fotó:mvlsz

 

Vereség az első felkészülési mérkőzésen

Bye bye illeték

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek