Sport
2020-12-31

Szerződést hosszabbított Baráth Péterrel a Loki

2+1 éves szerződést kötött a DVSC saját nevelésű játékosával.

Szerződést hosszabbított Baráth Péterrel a DVSC labdarúgó csapata. A saját nevelésű játékos 2+1 éves szerződést írt alá. A 18 éves labdarúgóval 2018 végén kötött profi szerződést a klub, ami nyáron járt volna le. Baráth az idei bajnokságban 11 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett, a Vasas és a Szeged ellen.

– Örülök, hogy hosszabbított velem a klub – nyilatkozta a dvsc.hu oldalnak  Baráth Péter. – Úgy gondolom, a fiataloknak is nagy szerep jut a csapatban, és boldoggá tesz, hogy én is köztük vagyok. Szeretnék élni a lehetőséggel, ahogy eddig is tettem, és megpróbálom minél többet segíteni az együttest. Köszönettel tartozom a családomnak, a menedzseremnek és természetesen a DVSC-nek, hogy ismét megállapodtunk.  

 

– Nagyon örülök, hogy sikerült meghosszabbítani Peti szerződését, hisz olyan játékos, akiben nagy potenciál rejlik, fényes jövő előtt áll, ha ugyanilyen töretlen lesz a fejlődése – fogalmazott a klub honlapjának a DVSC sportigazgatója, Tőzsér Dániel. – Hosszú út áll előtte, de helyes az irány, amelyen elindult. Mint korábban is említettem, Debrecenben nagyon szeretnénk a fiatalokra építeni hosszú távon, ezáltal is örömteli Peti szerződéshosszabbítása, ami egyébként Bárány Donát után már a második ebben a félszezonban.

Fotó: dvsc.hu

Érdekes betörés vizsgálatával végeztek a Biharkeresztesi rendőrök

Operatív törzs: 339 ember szegte meg a kijárási tilalom szabályait szerdán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek