Sport
2020-12-08

Feczkó. Ennyi volt

A DVTK kedden menesztette Feczkó Tamást vezetőedzőt. A korábban Balmazújvároson is dolgozó tréner , 2019 szeptembere óta dolgozott a miskolciak vezetőedzőjeként.

A borsodiak új vezetőedzője a 43 esztendős Geri Gergely a magyar-szlovák határtól mindössze öt kilométerre fekvő Királyhelmecen született. Labdarúgóként és edzőként is többször járt Diósgyőrben ellenfélként.

- Az első megkereséskor az jutott eszembe, hogy ez egy óriási kihívás és bizonyítási lehetőség, hiszen a Diósgyőr egy nagy múltú klub - nyilatkozta Geri Gergely, a DVTK új vezetőedzője. - Nem szeretek feleslegesen sokat beszélni. Egy dolgot ígérhetek, kemény munkát. Mindent meg fogunk tenni, hogy sikeresek legyünk. Megnéztem a játékosállományt és a csapat néhány mérkőzését, de a személyes találkozás sokkal fontosabb a játékosokkal, így nagyon várom már az első edzést. A munkámat a DVTK korábbi játékosa, a legutóbb az SBTC csapatát irányító Rubint Richárd segíti majd másodedzőként, azt hiszem, hogy őt nem kell bemutatnom a szurkolóknak.

- Az idei évet jól kezdte Feczkó Tamás és a csapat, azonban a koronavírus-járvány miatti tavaszi leállást követően már elmaradtak az eredmények, és ez idén ősszel sem változott - tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Őszintén sajnálom, hogy így alakult, de nem volt más lehetőségünk, mint hogy változtassunk. Sok sikert kívánok Feczkó Tamásnak! Új vezetőedzőnk, Geri Gergely munkásságát már figyeljük egy ideje, ő egy feltörekvő, fiatal szakember, aki biztos vagyok benne, hogy új mentalitást fog hozni Diósgyőrbe.

Forrás dvtk.hu

Hátrányos helyzetű fiataloknak adományoztak tabletet

A Fradi kikapott a Dinamótól

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek