Sport
2020-12-06

Idegenben győzött a Loki

Az NBII 20-ik fordulójának rangadóján a DVSC 4:3 legyőzte a mérkőzés előtt második helyen álló Budaörs csapatát.

Számunkra minden meccs fontos, mindegyikre becsülettel fel kell készülni, de valóban, igazi rangadót vívunk vasárnap a tabella második helyezettje ellen. Ebben a mezőnyben nem nagyon van könnyű mérkőzés, ez se lesz az, de az a célunk, hogy javítsunk az idegenbeli mérlegünkön. Így a tél elején már nem az igazi a pályák talaja, így nehéz magas színvonalon játszani, de nyilván erre fogunk törekedni – nyilatkozta a DVSC honlapjának Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője.

Mintha megérezte volna a Loki mestere, hogy egy nagyon kemény mérkőzés vár a piros-fehérekre. A Budaörs kétszer is vezetett, és nehéz ellenfélnek bizonyult. A végén azonban jött a rutin és a DVSC ezzel nagyon fontos győzelmével 6 pontra növelte az előnyét. 

BUDAÖRSI SC–DEBRECENI VSC 3–4
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, zárt kapuk mögött. Vezeti: Pillók Ádám (Aradi József, Kulman Tamás).
Budaörs: Kovács P. – Menyhárt, Kékesi, Fényes, Zeke – Molnár Cs, Petneházi, Nyári, Sajbán Miklós – Halmai Á., Pethő. Vezetőedző: Márkus Tibor.
Debrecen: Gróf – Kinyik, Szatmári Cs., Pávkovics – Baráth P., Ferenczi J. – Bévárdi, Bódi, Dzsudzsák – Tischler, Szécsi. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gólszerző: Pethő (6.), Nyári (17.), Csiki (76.), illetve Szécsi (7.), Bódi (36., tizenegyesből, 66.), Szatmári (78.)

Győzött a DEAC

Óriási szólóval érkezik az Álarcos énekes győztese, a Banán!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek