Sport
2020-11-24

Edzőváltás lesz a szezon végén a DVSC női kézilabda csapatánál

Vácról érkezik Köstner Vilmos utódja.

Szilágyi Zoltán váltja Köstner Vilmost a DVSC női kézilabda csapatánál a szezon végén - ezt honlapján jelentette be a klub. Köstner Vilmos már korábban bejelentette, hogy ez lesz az utolsó szezonja a felnőtt csapat kispadján. Szilágyi Zoltán számára nem csak ellenfélként ismerős a cívisváros, hiszen gyerekként három évet töltött itt, amikor édesapja, az egykori világválogatott kézilabdázó, Szilágyi István a Debreceni Dózsa játékosa volt. A DVSC leendő edzője 5 évet töltött a Vác együttesénél és júliusban veszi át a debreceni csapat irányítását Köstner Vilmostól.

A magyar első osztály élmezőnyéből a Vác és a DVSC épít leginkább a magyar fiatalokra, így a koncepció nem lesz ismeretlen az új vezetőedző számára.

„Hasonló a két klub filozófiája, ezért is szimpatikus számomra a debreceni csapat – mondta a debreceni csapat honlapjának Szilágyi Zoltán. – Vácon nagyon sokat fejlődtek a fiatalok az elmúlt években, a jelenlegi Eb-re készülő keretben is több játkosunk van, olyanok, akik néhány évvel ezelőtt még utánpótláskorú kézilabdázóként kezdték el itt a munkát, s jutottak el idáig. Szép feladat volt, s ezt szeretném Debrecenben is folytatni!”

Fotó. dvsckezilabda.hu

A Debreceni Egyetem legjobb hallgatóit díjazták

Újabb tűzkárosult debreceni családnak segített a Debreceni Karitatív Testület

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek