• enyhe havazás1℃ Debrecen
  • Pál
  • Benzin:  377Ft
  • Dízel:  396Ft
A Ferrari korábbi brazil versenyzője, Felipe Massa azt mondta, örömmel töltené el, ha egy újabb Schumacher csatlakozna pilótaként a Forma-1 mezőnyéhez.

Az olasz istállónál évekig Michael Schumacher csapattársaként szerepelt Massa az Autosport magazinnak nyilatkozva beszélt arról, hogy reményei szerint a németek hétszeres világbajnokának fia, a jelenleg a Forma 2-ben szereplő Mick ott lehet az autós gyorsasági vb elitmezőnyében.
"Mick ebben a szezonban nagyon nagy munkát végzett, és bár eleinte nem jöttek a várt eredmények, fokozatosan belelendült, egyre kiválóbban teljesített. Azt gondolom, győztesen fejezi be a Forma-2-t, és csatlakozik a Haas-csapathoz - jelentette ki a brazil expilóta. - Remélem, újabb Schumacher lesz ott a Forma-1-ben, és a család történelmet fog írni." Massa hozzátette, azt is szeretné, hogy egykori csapattársa lássa a fiát versenyezni a Forma-1-ben.
Michael Schumacher a pályafutása befejezését követően, 2013-ban síbalesetben koponyasérülést szenvedett, és azóta sem szerepelt a nyilvánosság előtt. Otthonában ápolják, állapotáról a családja nem ad információt.

Koronavírus - Szlávik: csak a szabályok betartásával lehet megakadályozni a járvány terjedését

Az új jótállási szabályok a meghibásodott termékek gyorsabb javítására köteleznek

MTI

Szerző
Hasonló cikkek