Sport
2020-11-05

Nagy fölénnyel nyert idegenben a Loki

Idegenben is győzni tudott a Loki a Merkantil Bank Liga szerdai fordulójában, miután 3-0-ra nyert Kazincbarcikán.


A koronavírus-járvány és a sérülések miatt miatt igencsak megfogyatkozva, de nem megtörve, és bizony sok ifjúval a soraiban lépett pályára a Loki Kazincbarcikán. Ismét kiderült, hogy a DVSC-t szeretik a szurkolói, hiszen a vírushelyzet és a munkanap ellenére több tucatnyian Borsodba is elkísérték a csapatot.

Azt a gárdát, amely a szerdai bajnokin az ömlő eső közepette már 7. percben megszerezte vezetést, mégpedig Bódi 21 méterről lőtt, megpattanó szabadrúgásgóljával (0-1). A folytatásban jó ideig a mezőnyjáték és a szilajság dominált. Fél óra elteltével elállt az eső, de nem állt le a Loki, fölényben játszva veszélyeztetett, Baráth, illetve Bódi révén. A 40. percben aztán emberelőnybe is került: Bárány ugrott ki a védők közül, a kifutó hazai kapus elütötte, amiért megkapta második sárgáját, így kiállították. Pávkovics fejjel rögtön majdnem meg is duplázta az előnyt, de a szünetig végül nem esett több gól.

Nem úgy a második játékrészben! Néhány veszélyes debreceni lövés után (Szécsi kétszer is közel járt a találathoz) a félidő közepén lendületesebb lett a játék, a DVSC pedig a 73. percben biztossá tette előnyét, miután Bárány egy kiugratás után szépen bombázott a kapu jobb oldalába (0-2).

A hajrában Gróf kétszer is remekül védett, majd Szécsi, illetve Bárány löketét szedte ki a léc alól a kazincbarcikai cserekapus. A 91. percben jött a harmadik gól, Kenderesi beadása hullott be a hosszú sarokba (0-3). Magabiztos debreceni győzelem született, folytatás vasárnap a Békéscsaba ellen a Nagyerdei Stadionban.

 

Forrás: dvsc.hu
 

Programváltozások Debrecenben, online események jönnek

Háromgólos ferencvárosi vereség

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek