Sport
2020-06-29

Rutinos középpályást igazolt a DEAC

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata az NB II-ben szerepel a 2020/2021-es szezonban. Együttesünk első nyári szerzeménye Takács Péter, akivel klubunk kétéves szerződést kötött. Az U20-as vb-bronzéremmel rendelkező középpályás úgy véli, a DEAC kellemes meglepetést okozhat a másodosztályban.

Takács Péter az MTK-ban nevelkedett, de a Diósgyőr színeiben mutatkozott be az élvonalban. Pályafutása alatt összesen 126 mérkőzésen lépett pályára a legmagasabb osztályban, és hét gólt szerzett. A DVTK-tól – az akkor még szintén NB I-es – Pápára vezetett az útja. A harminc esztendős középpályás később megfordult többek között a Mezőkövesd, a Békéscsaba és a Kazincbarcika együttesében is. A DEAC-hoz a Dorogtól érkezik.

„Nagyon hálás vagyok, hogy egy évvel fiatalabbként is bekerültem a keretbe. Remek játékosok alkották a válogatottat, elég csak Gulácsi Péter nevét megemlíteni. Felejthetetlen emlékekkel gazdagodtam Egyiptomban. Kiemelt helyen őrzöm a medált, de nem vagyok az a típus, aki állandóan ezt nézegeti. A múlt helyett a jelenben élek. Sok korábbi csapattársammal egyébként heti szinten szoktam beszélgetni.” 

Elítélték a gázolót

A Debreceni Egyetem a világ legjobbjai között

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek