Sport
2020-06-23

Győzelemmel vonulhatott vissza Juhász Roland

A labdarúgó NB I 32. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mol Fehérvár FC hazai terepen, a pályafutása utolsó mérkőzését játszó Juhász Roland góljával 1–0-ra legyőzte a már bajnok Ferencvárost.

 A pályafutását a szezon végén befejező csapatkapitány, Juhász Roland a könnyeivel küszködve a következőket mondta a mérkőzés kezdete előtt: "Jólesik és megható, hogy ennyien ünnepelnek. Szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhattam, amit szeretek. Húsz évet pár mondatban nehéz összefoglalni, de életem ezen szakaszára örömmel és büszkeséggel fogok emlékezni. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen történelmi múlttal rendelkező város, mint Székesfehérvár befogadott, és egy ikonikus klub színeiben futballozhattam hét éven át".

A klubot kilenc esztendőn át erősítő, brazil származású, időközben a magyar válogatottban is bemutatkozott Vinícius Paulo ugyancsak utolsó hazai mérkőzését játszotta a Vidi színeiben. A találkozó első negyedórája után került fölénybe a Fehérvár, ami több nagy helyzetet is hozott. A Ferencváros jobbára a védekezésre koncentrált, és próbált néhány érintésből a hazai kapu elé érni. Az első félidő utolsó percében tizenegyeshez jutott a MOL Fehérvár, miután Marcel Heister kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül: a büntetőt Juhász Roland magabiztosan bombázta a kapuba. A második félidőben már többet birtokolták a labdát a vendégek, helyzeteik is akadtak, de egyik lövés sem ért célba. A Vidi inkább saját térfelére húzódott és úgy próbált akciókat hozni, amelyek végén több alkalommal került ziccerbe, de ezekből nem született gól. A rendes játékidő utolsó percében Visar Musliu váltotta Juhász Rolandot, aki így vastaps közepette hagyhatta el a pályát pályafutása utolsó hazai mérkőzésén. 

Fákat döntött ki a szél

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek