Sport
2020-06-10

Visszatért a DEAC futsal csapatához Faragó Lajos

A 25 éves játékos az előző szezont a Dunaferr együttesénél töltötte.

A fiatal játékos úgy érzi sok tapasztalatot szerzett a Dunaújvárosban, de visszahúzta a szíve a DEAC-hoz, erről a klub honlapjának beszélt.

Jó viszonyt ápolok Elek Gergő vezetőedzővel, gyakorlatilag azonnal meg tudtunk állapodni. A döntésemben az is szerepet játszott, hogy a szívem visszahúzott Debrecenbe. Pozitív élményekkel gazdagodtam Dunaújvárosban, ahol jó embereket ismerhettem meg. Új impulzusra volt szükségem, és szerintem nem nyújtottam rossz teljesítményt, sokat fejlődtem a Dunaferrben” – nyilatkozta Faragó Lajos.

A Dunaferr egyébként a koronavírus miatt lerövidített szezonban kétszer is megverte a DEAC-ot, először szeptemberben 7-2-re, majd decemberben a DESOK csarnokban diadalmaskodta 6-1-re.

Furcsa érzés volt egykori együttesem ellen pályára lépni, ám ezeken a mérkőzéseken is a győzelem lebegett a szemem előtt. A találkozók után arról beszélgettünk a debreceniekkel, mi lehet az oka annak, hogy ekkora különbség alakult ki a két alakulat között, de választ nem találtunk a kérdésre. Egyébként figyelemmel követtem a DEAC teljesítményét, több összecsapást a helyszínen tekintettem meg. A fiúk sokakat megleptek a produkciójukkal”  - mondta a DEAC.hu-nak Faragó aki bizakodva várja a következő szezont.

A héten a DEAC futsal csapatánál bejelentették, hogy a következő szezonban is Elek Gergő lesz a gárda vezetőedzője.

 

Fotó: deac.hu

Újpesten kapott ki a DVSC

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek