Sport
2020-06-08

Győzelmi kényszerben az Újpest ellen

A kieső, 11. helyről várja a keddi NB I-es bajnokit a DVSC labdarúgó csapata az Újpest ellen.

Egyértelműen győzelmi kényszerben lép pályára az Újpest otthonában kedden a DVSC labdarúgó csapata az NB I. 28. fordulójában. 

A Kaposvár elleni döntetlen valamint a többi kiesőjelölt győzelme miatt a Loki a 11. kieső helyről várja a fővárosiak elleni összecsapást. A rossz szereplés miatt hétvégén Vitelki Zoltán távozott a kispadról, helyét Kondás Elemér vette át. Az Újpestnél szintén edzőváltás történt a kényszerszünet után, Nebojsa Vignjevics helyét Predrag Rogan vette át, aki a Honvéd elleni győzelemmel mutatkozott be a kispadon. 

Az idei szezonban egyszer a Loki egyszer pedig az Újpest örülhetett győzelemnek a két gárda mérkőzésein. Legutóbb januárban a Nagyerdei Stadionban találkoztak a felek, akkor 4-0-ás hazai siker született, az volt egyébként Vitelki Zoltán első mérkőzése a Loki kispadján. A keddi találkozó 19 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

A két csapat eddig 104-szer találkozott és 21 Loki siker mellett 49-szer a fővárosiak győztek, 33-szor pedig döntetlen született a felek összecsapásán.

Az Újpestnek jelenleg 32 pontja van ezzel a 9., a DVSC 31 ponttal áll a tabella 11. helyén.

Rutinos nehézfiú a DEAC jégkorong csapatánál

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek