Blog

Brown sugar

Amikor ma reggel felvonultam a műveleti területre a konyhában, kiderült, hogy egy összetevő hiányzik a vasárnapi húsleveshez.

Újévi és vízkereszti csobbanás a Tisza-tóban

Igazán szép hagyomány vette kezdetét a példaértékű környezetvédelmi cselekedeteiről és rövidfilmjeiről ismert Ljasuk Dimitrynek köszönhetően.

Francia pénztárca

Az általános iskola hatodik vagy hetedik osztályába jártam, amikor az osztálytársak megbíztak azzal, hogy én gyűjtsem össze a pénzt nem tudom mire.

Billegj és forogj

A magyar nyelvű napilapok közül elsőként az újvidéki Magyar Szó írt a Rock and Rollról. Az 1956. október 24-én megjelent számában. A Wikipediában olvastam.

Mi lett volna, ha…?

Már nagyon sokat tanultunk a hulladékok sorsáról, és talán már sikeresen alkalmazzuk is a szelektív hulladékgyűjtés szabályait – de gondoljunk bele, mi történne...

Zöld karácsony, nagy karácsony. Kisült-e már…?

A karácsony egyik legmeghatározóbb szimbóluma a karácsonyfa. A diós bejgli illata, a mézeskalács készítése és a fa díszítése mind-mind az ünnepi hangulat részei...

A fékfolyadék karbantartása

Hogyan is kell karbantartani a fékeket?

Hulladékcsökkentési Hét

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretén belül a debreceni ökomenedzserek általános iskolásoknak tartottak szemléletformáló előadásokat.

Egy napunk Stanzban

A Smart Rural 21 Workshop tapasztalatai.

Ha zavar az avar

Az avar nem az ellenséged, hanem egy csodálatos körforgás része.

Kavargó madárrajok csodája

Egy ausztrál legenda úgy tartja, hogy valamikor darabokra tört egy szivárvány, és a szilánkjai zuhanás közben madarakká változtak.

Szolnok közepén áll Magyarország legmagasabb lakóháza.

Szolnok közepén, a Jubileumi téren áll Magyarország legmagasabb lakóháza, a 81 méter magas épület 180 családnak ad otthont

Télen is vigyázzunk a kocsinkra!

A hideg közeledtével sokkal jobban oda kell figyelni az autóinkra.

Egy leves, ami átmelegít

Gyömbéres répakrémleves

Magyarország Európa harmadik legkerékpárosabb országa

A LIFE IP HUNGAIRY debreceni csapata nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a kisméretű aeroszol részecskék (hétköznapi nevén szálló por) koncentrációja csökkenjen vá...