MegMinden
2024-05-15

Z generáció

(media1.hu)

Disputa címmel új online vitaműsor indult Z generációsoknak

Az 1995 és 2010 között született fiatalokat (Gen Z) szerepeltető vitaműsorban Trunk Tomi mellett például a Survivor és a Hazatalálsz sztárja is feltűnik.

Online sorozat indult DISPUTA címmel; a Compact TV vadonatúj műsorában TikTokker fizikus, síversenyző, standupos, politológus és ex-pizzafutár vitatkozik egymással. Közös bennük, hogy mindannyian Z generációsok és határozott véleményük van az őket körülvevő világról. A műsor a Jövőálló Akadémia felületére készült.

A sorozat egy 16 epizódból álló vitaműsor, amelyben 3 csapat versenyez egymással. A vita tételmondata mindig egy fontos társadalmi témát érint. A csapatok tagjai mind a Gen Z képviselői, a csapatvezetők pedig a generáció népszerű tagjai.

„Úgy látjuk, az emberek már nem vitatkoznak, hanem veszekednek, a fiatalok azonban vágynak arra, hogy elmondhassák a véleményüket a világról és a vitás kérdésekben érveiket meghallgassák, célunk felhívni a figyelmet a vitakultúra javításának fontosságára”

– fogalmaznak az alkotók.

A csapatkapitányok: Molnár Janka fizikus, a Híd című műsor győztese, Ungvárszki Dániel (Ung Dani) influenszer, valamint Trunk Tomi (Dablty) sneakerhead, síversenyző. A csapatok tagjai között van többek között Pusztai Zsombor a tavalyi Survivor második helyezettje és Mandula Lujza, a Hazatalálsz című sorozat sztárja is.

 

Az eredeti írást itt találja.

Átalakul a WhatsApp

Kell-e félni?

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek