MegMinden
2024-05-14

Minifesztivál

(koncert.hu)

Isteni lesz a hangulat: minifesztivál a mikepércsi templomkertben.

Czapp József mikepércsi református lelkipásztor szervezésében minden évben pünkösdkor koncertek, kiállítások és vetítések helyszínévé változik a református templom kertje.

A Debrecen közvetlen szomszédságában található kistelepülés tömegközlekedési eszközzel és biciklivel is megközelíthető. Érdemes idén is kilátogatni a „csodák megélésének” helyszínére a mikepércsi templomkertbe, 2024. május 17-18-án.

„A Fest of Fifty eseményfolyamot idén is a pünkösdi hétvégén rendezzük meg a Towerful Events keretein belül. A mikepércsi templomkert immár harmadik éve ad teret az ég és a föld találkozásának, lehetőséget teremtve az égi szféra és a földi valóság összeolvadásának” – mondta el a rendezvény kapcsán a  lelkipásztor.

A gyönyörű műemléki környezetben szabadon látogatható koncertek, kiállítások és vetítések követik majd egymást. A minifesztivál a Michelangelo-díjas festőművész, Hanyu Zsolt kiállításának megnyitójával veszi kezdetét pénteken 17 órakor és ugyanezen a napon lép fel a Simple Blues Band, a Jazz Inside és a Ladányi Trio valamint Iván Szandra is.

Szombaton a Voice and Guitar produkcióban Micheller Myrtill és Pintér Tibor duója nyitja az élmények sorát, amit a Jumping Matt and his Combo és a Sonny and his Wild Cows zenekarai folytatnak. A sort a Blues MD produkció zárja Szebényi Dániel és Gotthard Mihály örömzenélésével.

Színfoltja lesz az eseményfolyamnak az a rövidfilm bemutató, amelyben Hajdú Szabolcs emlékezik meg a napokban elhunyt kiváló zenész és színész, Csonka Valter életéről. A filmbemutató előtt rövid jammeléssel is megemlékeznek Dr Valter-ről.

Az idei rendezvény június 7-én a Little G Weevil and His Band, valamint a godfater koncertjeivel folytatódik.

Az eredeti írást itt találja.

A The Dead South pokolian jó koncertjével dörren ránk a nyár

Bazi nagy ponty

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek