MegMinden
2023-05-30

Aukció

(Facebook)

Cherubion Legendái - Jótékonysági árverés: Bíborkáért

Majdnem pontosan két év telt el a nagy sikerű árverés óta, melyet Bíborka megsegítéséért rendeztünk. Akkor még senki sem sejthette, hogy a későbbiekben milyen megpróbáltatások várnak erre a pici gyermekre, aki továbbra is hatalmas erővel küzd az életéért, s akit a családján kívül oly sokan támogatnak, segítenek. A remény él, hiszen jó ideje folyamatban van már egy kutatás, mely keresi a gyógymódot, s csak idő és pénz kérdése, hogy meg is találják. Az utóbbi lassan, de biztosan gyűlik, de Bíborka ideje sajnos folyamatosan, megállíthatatlanul fogy.

Bíborkáról bővebben itt: https://www.facebook.com/egyuttbiborkaert

Most újabb licitre hívunk benneteket, melynek alanya egy mellszobor, a jó öreg Skandar Graunról.

„A szobor egyfajta tisztelgés a barátaim, Nemes István és Szendrei Tibor munkássága előtt, de mégis egy másik, különleges céllal készült. Régóta követjük egy parányi lélek hősies küzdelmét az életért és csodáljuk a szülők erejét, kitartását. Sokáig gondolkodtam, hogy jómagam mivel is segíthetnék, de mivel a pici nagypapája, Szendrei Tibi jó barátom és kollégám, úgy éreztem, hogy valami többet szeretnék adni, mint egyszerű pénzadomány. Valamit, amiben a saját küzdelmem és energiám is benne van, ezzel kifejezve mélységes tiszteletemet a kis hős BÍBORKA és a szülei előtt.”

(Dr. Bera Károly, a szobor alkotója)

Skandar Graun szobra immár "útra kelt", hogy az itt megrendezett jótékonysági árverésen méltó gazdára találjon, és az általa befolyt összeg segítse Bíborka emberfeletti küzdelmét.

Az aukció június 8-án, csütörtökön 20:00-kor indul, és június 11-ig lehet majd licitálni este 20:00-ig itt az oldalon. Licitálni lehet majd nyilvánosan, és anonim módon privátban is. Utóbbi esetben az admin hozza nyilvánosságra az aktuális állást, ahogy két évvel ezelőtt. A licitre érvényes lesz egy 5 perces szabály, miszerint az utolsó 5 percben érkező licit megtétele után 5 perccel meghosszabbodik a lejárati idő.

A szoborról, a kikiáltási árról, érdekességekről és egyéb infókról a következő napokban még szót ejtünk.

Az eredeti írást itt találja.

Premier Plan

Montenegróban bizonyít a Loki játékosa

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek