MegMinden
2023-05-26

Céline Dion

(origo.hu)

Súlyos beteg Céline Dion, egy évre előre mindent lemondott.

Korábban kétszer került más időpontra, de most végleg lemondta turnéját az énekesnő, így a 2024. március 26-ára tervezett magyarországi koncertje is elmarad. Egészségügyi okokra hivatkozva egy évig nem lép színpadra.

Lemondta Courage néven meghirdetett világ körüli turnéját Céline Dion, mivel továbbra is neurológiai rendellenességgel küzd. Az énekesnő korábban elhalasztotta tervezett koncertjeit, miután decemberben megosztotta a nyilvánossággal, hogy a stiff-person-szindróma néven ismert betegséget diagnosztizáltak nála.

Ma az Instagram-oldalán jelentette be, hogy törlik a koncerteket. Közösségi oldalán egy képet posztolt a lemondott turnékról, amelyhez azt írta:

Rengeteget dolgozom azon, hogy visszanyerjem az erőmet, de egy turné akkor is nagyon nehéz, amikor 100 százalékos formában vagyok. Nem lenne igazságos veletek szemben, ha halasztanánk a fellépéseket, és bár megszakad a szívem, az lesz a legjobb, ha mindet lemondjuk addig, amíg tényleg készenállok, hogy újra színpadra léphessek. Szeretném, ha tudnátok, nem adom fel... És alig várom, hogy találkozzunk!

Augusztus végén érkezett volna Európába, Amszterdamban állt volna elsőként színpadra, majd többek között Párizs, Helsinki és Dublin után Londonban fejezte volna be a körutat. A kanadai művész a turné során Budapesten is fellépett volna 2024. március 26-án, ez lett volna az első magyarországi fellépése.

 

Az eredeti írást itt találja.

Megtartotta májusi ülését a vármegyei közgyűlés

Tíz éves a Modern Vampires Of The City: hogyan bizonyította be a Tumblr csúcskorszakának albuma, hogy a rajongók is szakértők

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek