MegMinden
2023-05-25

Teló

(index.hu)

Minden eddiginél nagyobb iPhone-t dobhat piacra az Apple.

Még hónapok választanak el minket az iPhone 15-ös mobilcsalád feltételezhetően szeptemberre időzített megjelenésétől, a legfrissebb szivárogtatások azonban már nem is az idei, hanem a jövő évi mobilokról szólnak – a napokban ugyanis befutottak az első információk az iPhone 16-ról.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az iPhone 15 a jelenleg ismert információk alapján egy kifejezetten nagy frissítés lesz. Igaz, az alapmodellek csak egy kisebb ráncfelvarráson esnek majd át, a Pro modelleket azonban teljesen újratervezi az Apple. A legfontosabb újítások közé a több mint tíz éve használt Lightning csatlakozó USB-C-re való cserélése, a titánház, és a lekerekített, minden eddiginél vékonyabb kávával szerelt kijelző tartozik majd.

Ezt egészíti ki a Pro Max modell esetében majd egy akár hatszoros optikai közelítésre képes periszkópos telefotókamera, melynek köszönhetően a hátlapi kamerasziget még a jelenlegi, iPhone 14-es modellekénél is nagyobb lesz – kérdés azonban, hogy ha ennyi minden változik idén, mi marad jövőre? A szivárogtatók szerint szerencsére egészen sok minden.

 

Az eredeti írást itt találja.

Gönczi Lajos újabb egy évig marad

Macskafogó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek