MegMinden
2023-03-20

Harry

(atv.hu)

Követelőzni kezdtek Harry hercegék.

A hercegi pár azt követel, hogy helyet kaphassanak a Buckingham-palota erkélyén III. Károly koronázási ünnepségén.

Néhány napja kapta meg a május 6-i koronázási ceremóniára szóló meghívóikat Harry herceg és Meghan Markle, de még mindig nem adtak választ arra, hogy ott lesznek-e III. Károly koronázásán vagy sem, pedig sürgeti őket az idő. 

A hírek szerint elsősorban gyermekeik miatt hezitálnak a válaszadással, mivel életkoruk miatt Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg, ami nem tetszett a szüleiknek. Főleg azért, mert a pletykák szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermeke jelen lesz az ünnepségen, sőt még szerepet is kaphatnak.

A brit pletykalapokban bennfentesek azt nyilatkozták, hogy a királyi család igyekszik minél hamarabb lezárni az évek óta tartó vitát, mivel ha elmennek a végsőkig, akkor a történelmi esemény könnyen káoszba fulladhat, amit senki sem akar.

"Azonban amit a sussexiek sürgetnek, az az, hogy a család többi tagjával együtt szerepeljenek a palotában még aznap"

- mondta a családhoz közel álló forrás, majd hozzátette, ez azért okoz gondot, mert a protokoll szigorúan csak a királyi család dolgozó tagjai számára teszi lehetővé, hogy ott lehessenek. 

Ráadásul a koronázás napjára esik Archie születésnapja is, ezért szeretnék a szülők, ha egy ebéd vagy egy fogadás keretében erre is utalnának. Állítólag annyival is megelégednének, ha csak boldog születésnapot kívánnak a hercegnek - írja az RTL.

Az eredeti írást itt találja.

A DEAC simán verte a Karcagot

Tápai Szabina

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek