MegMinden
2023-03-16

Pentagon

(index.hu)

Már a Pentagon is ufószondákról beszél.

Azonosítatlan repülő tárgyak formájában szondákat küldhet a Földre egy idegen anyahajó, éppen ugyanúgy, mint a NASA, amely kisebb hajókat használ a Naprendszer más bolygóinak felfedezésére.

A Pentagon tájékoztatása szerint egy idegen anyahajó juthatott a Naprendszerünkbe, ami a jelentések alapján szondákat küld a Földre. A Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office (AARO) igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagászati tanszékének elnöke, Abraham Loeb által írt jelentésben egy nagy méretű anyahajó lehetséges jelenlétére hívták fel a figyelmet.

A PENTAGON AZT ÁLLÍTJA, HOGY A KISEBB SZONDÁKAT HASONLÓ MÓDON HASZNÁLHATJÁK, MINT AHOGYAN A NASA MÁS BOLYGÓKAT KUTAT.

A tavaly létrehozott AARO feladata többek közt az, hogy minden ismeretlen jelenséget, körülményt vagy tárgyat megvizsgáljon és nyomon kövessen. A megfigyelések az égi, az űrben bekövetkező és a víz alatti történésekre is kiterjednek – írja a Daily Star.

A mostani jelentés szerzői szerint egy mesterséges csillagközi objektum potenciálisan olyan szülőhajó lehet, amely sok kis szondát bocsát ki a Földre, a működési konstrukciója pedig nem különbözik a NASA küldetéseitől.

Az Egyesült Államok Kongresszusa 2005-ben felkérte a NASA-t arra, hogy találja meg a 140 méternél nagyobb átmérőjű objektumok 90 százalékát. Ennek eredményeként megépültek a Pan–STARRS teleszkópok. Ez vezetett a hosszú, vékony, ceruza alakú Oumuamua bizarr felfedezéséhez, egy azonosítatlan csillagközi objektumhoz, amely nem hagyott üstökösnyomot, és amelyet sok tudós mesterséges jelenségnek nevezett.

A jelentésből kiderül az is, hogy megfelelő tervezéssel ezek az apró szondák elérnék a Földet vagy a Naprendszer más bolygóit feltárás céljából, úgy, hogy a csillagászok nem vennék észre a miniszondák kibocsátását, mert azok 

NEM VERNEK VISSZA ELÉG NAPFÉNYT AHHOZ, HOGY A JELENLEG HASZNÁLT TÁVCSÖVEK ÉSZREVEGYÉK ŐKET.

Nemrég az amerikai haditengerészet egyik tisztje arról számolt be, hogy a százada több tagjával is furcsa égi jelenségekre lettek figyelmesek.

 Az is lehet, hogy valamilyen ellenséges gépek voltak, és akkor ez nemzetbiztonsági kérdés

– mondta a tiszt.

Hozzátette: az objektumok átlagosan 0,6-0,8 Mach sebességgel haladnak, ami körülbelül 250-350 csomónak felel meg. Azt mondta, a megfigyelt tárgyak látszólag egy irányba haladtak. „Ezek nem egyszerű léggömbök voltak. Az azonosítatlan légi jelenségek akár 1 Mach sebességgel, azaz hangsebességgel is képesek mozogni.”

Az eredeti írást itt találja.

Különleges esztendő a 2023-as a Magyar Karate Szakszövetség életében

Otthoni gatya - Megérkezett a Soundcloud rapper, young B!TE első videóklipje

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek