MegMinden
2023-02-20

Családbarát

(nlc.hu)

Annyiszor cserélt partnert két házaspár, hogy azt sem tudják, ki a gyerekek apja.

Poliamor kapcsolatban él két házaspár és olyan gyakran cserélnek partnert, hogy azt sem tudják, hogy melyik férfi nemzette melyik gyereküket – írta meg a Mirror.

Alysia és Tyler Rogers évek óta él négyesben Sean és Taya Hartlesszel: gyakran partnert cserélnek egymás között, de a kapcsolaton kívül nem randiznak másokkal.

Taya és Alysia mindketten fel akarták dobni a szexuális életüket, amikor egy online platformon találkoztak egymással: hamar feljött a párcsere gondolata, amire a férjeik is nyitottak voltak. A dolog olyan jól sikerült, hogy alig egy évvel később már össze is költöztek az amerikai Oregon államban Rogersék két, most 7 és 8 éves gyerekével együtt.

A hat fős kiscsalád azóta nyolcra dagadt, ugyanis mindkét nőnek született egy-egy gyermeke – azt azonban nem tudják, hogy melyiknek ki az apja.

„Nem állt szándékunkban szerelembe esni… mégis megtörtént” – magyarázta a kvartett a nagy népszerűségnek örvendő Instagram oldalán. 

A poliamor anyukák, akik hét hónap különbséggel hozták világra a babáikat, azt mondják, mindent megtesznek azért, hogy mindenki egyenrangú szülőnek érezze magát.Ha akarják, segítenének a gyerekeknek, hogy a későbbiekben kiderüljön, ki a biológiai apjuk, bár szerintük ez nem változtatna semmin.

Taya ragaszkodik hozzá, hogy ez egy olyan részlet, ami amúgy sem számít, mivel a “négyes” mind a négy gyermeket sajátjaként neveli.

„Amióta összeköltöztünk, mindannyian csak együtt neveljük az összes gyereket – egy nagy családi egység vagyunk” – meséli. A nő hozzátette, hogy sokan egészségtelen, deviáns viselkedésként látják a poligám kapcsolatokat, de ez szerintük nem így van.

„Igaz, hogy nem volt mindig könnyű – nekem is eltartott egy darabig, mire beismertem, hogy más iránt is érzek valamit -, és határozottan féltékenyek vagyunk néha. De most már ez mindannyiunk számára annyira természetes, és nagyon hálás vagyok, hogy több partnerem van, akivel együtt nevelhetjük a gyerekeket” – összegezte.

Az eredeti írást itt találja.

Villamosmérnök mesterképzés - a legmodernebb ipari környezetben

Terecskei Rita

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek