MegMinden
2023-02-01

Ozzy Osbourne

(musicbackstage.hu)

" Fizikailag nem vagyok képes megcsinálni a közelgő turnét"

Ozzy Osbourne visszavonul a turnézástól. Évekig tartó sérülések, betegségek és turné halasztások után a Sötétség Hercege meghajolt az elkerülhetetlen előtt, és megállt. Ozzy a közösségi médiában közzétett bejegyzésében jelentette be a szomorú hírt.
 

„Valószínűleg ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett osztanom a rajongóimmal” – írta Ozzy. "Amint azt mindenki tudja, négy évvel ezelőtt, volt egy súlyos balesetem, amiben megsérült a gerincem. Egyetlen célom ez idő alatt az volt, hogy visszatérjek a színpadra. Az énekhangom rendben van, azonban három műtét, őssejtkezelések, végtelen fizikoterápiás kezelések és a legutóbbi Cybernics kezelés után, a testem még mindig gyenge fizikailag. Őszintén köszönöm, ahogy mindannyian, türelmesen ragaszkodtatok a jegyeitekhez, de jó lelkiismerettel mostanra arra a felismerésre jutottam, hogy fizikailag nem vagyok képes megcsinálni a közelgő európai/UK turnét.  Nem tudok megbirkózni az ezzel járó utazásokkal. Ha belegondolok, hogy csalódást okoztam a rajongóimnak, KIBASZ a gondolat, jobban, mint gondolnátok. Soha nem gondoltam volna, hogy a turnék és koncertek így véget érnek számomra. A csapatom jelenleg olyan ötletekkel áll elő, hogy hol tudok majd fellépni anélkül, hogy városról városra és országról országra kellene utaznom.

Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a zenekaromnak, a csapatomnak, a barátaimnak, a Judas Priestnek és természetesen a rajongóimnak, a végtelen odaadásért, hűségükért és támogatásukért, valamint azért, hogy olyan életet adtak nekem, amilyenről álmodni sem mertem.

Szeretlek titeket!"

Először 2018 szeptemberében jelentették be, az Ozzy's No More Tours 2 turné átütemezését, Ozzy rossz egészségügyi problémáira és a világjárványra hivatkozva. Tavaly felesége,  Sharon Osbourne jelentette be, hogy a férjének komoly műtéten kell átesni, hogy rendbehozzák a 2019-es balesetét követően kialakult nyak- és gerincproblémáit.

Az eredeti írást itt találja.

Varga Zsuzsa

Fizikailag nem vagyok képes megcsinálni a közelgő turnét. - Ozzy bejelentette visszavonulását

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek