MegMinden
2023-01-31

Időutazó celeb

(promotions.hu)

Szörnyű prófécia hangzott el.

Borzalmas kaland vár az űrben az emberiségre, tavasszal következhet be egy tragédia

Megfejthetetlen, hogy az emberek miért hajlamosabbak hinni egy önmagát időutazónak nevező, kétségkívül „nem komplett” személynek, ahelyett, hogy a szakemberek jelentős háttértudással megalapozott ismereteire figyelnének.

A közösségi médiában felbukkanó „szélhámosok” kétségkívül izgalmasabb és mozgalmasabb jövőt jósolnak az emberiség számára – nem mintha erre olyan nagy szükségünk volna az évek óta húzódó koronavírus-járvány, vagy a lassan egy esztendeje tartó orosz-ukrán háború árnyékában.

Az önmagát Eno Alaricnak nevező időutazó már 158 ezer követővel büszkélkedhet a TikTok-csatornáján, pedig nem csinál egyebet, csupán alkalmanként meghökkentő próféciákkal traktálja rajongóit. Nem is mindig a legjobb hírekkel, 2023-ra például azt jövendöli, hogy az idegenek átveszik az uralmat a Földön.

Néhány jóslata állítólag már be is következett, tavaly november 30-án például a James Webb űrteleszkópnak olyan bolygót kellett találnia, amely a Föld tükörképének tekinthető, december 8-án pedig egy meteornak kellett a bolygónkba csapódnia, eddig ismeretlen fémeket és idegen fajokat hordozva, de ezek a közvélemény számára nem ellenőrizhető kijelentések.

Eno Alaric azonban nem nyugszik, és elsősorban az piszkálta fel, hogy sokan sarlatánnak gondolják. Néhány kommentelő úgy hiszi, hogy az ötleteit filmekből veszi, csupán a friss dátumokat társítja hozzájuk.

Az időutazó április 9-ére például azt várja, hogy a Nemzetközi Űrállomást (ISS) eltalálja egy meteorit, amitől az alacsony Föld körüli pályán keringő szerkezet a darabjaira hullik, és visszazuhan bolygónk felszínére. Kétségkívül apokaliptikus történés lenne, már csak azért is, mivel az ISS-en állandóan tartózkodnak emberek, most például telt ház van, 7 űrhajós lakik az állomáson.

 

Az eredeti írást itt találja.

Szia, életem! Szia Thuróczy Szabolcs!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek