MegMinden
2023-01-21

Sztárban sztár

(origo.hu)

Kökény Attila elmondta a véleményét Tóth Andiról és Marics Petiről.

Kökény Attila elmondta a véleményét Tóth Andiról és Marics Petiről, miután nemsokára együtt fognak zsűrizni a Sztárban sztár új évadában.

Mint írtuk, a Sztárban sztár kilencedik évadára Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi és Kökény Attila mellé Tóth Andi és Marics Peti is beülnek a zsűribe az után, hogy az előző szezonban duettet énekeltek, egyébként akkor ismerkedtek meg egymással.

Kökény Attila most elmondta, hogy mit szól a két új zsűritaghoz: "Nagyon örülök, hogy beülnek a zsűriszékbe.Fiatalok, így képviselnek valami olyat, amiből mi már kiöregedtünk.Mind a ketten szerepeltek is korábban a Sztárban Sztárban, így emiatt is hitelesen tudnak zsűrizni. Átérzik a versenyző helyzetét" – magyarázta a Metropolnak.

"Tóth Andi ezerszer bizonyította már, hogy mindenhez ért: profin énekel és táncol. Marics Petit is nagyon kedvelem és szórakoztatónak tartom. Garantált, hogy jól fogjuk érezni magunkat. Én idén is szórakozni megyek majd a stúdióba, mivel ismert emberek lépnek majd színpadra, nem kívánok szakmailag senkit kritizálni" – tette hozzá.

Az eredeti írást itt találja.

Titkos cigarettagyárat zárt be a NAV Debrecenben

Debreceni Sportélet

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek