MegMinden
2023-01-16

Vád

(mandiner.hu)

Újra szexuális zaklatással vádolják Placido Domingót.

„Ha nemet mondok, annak következményei lesznek, abba pedig bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha igent” – állítja az énekesnő.

Újabb nő vádolja szexuális zaklatással Placido Domingo spanyol operaénekest. Egy spanyol énekesnő a La Sexta tévécsatorna vasárnapi műsorában arról beszélt, hogy Domingo évekkel ezelőtt többször is kéretlenül közeledett felé. Előfordult, hogy egy próba után akarta megérinteni őt,

egy másik alkalommal pedig megpróbálta megcsókolni

– tájékoztatott hétfőn a Reuters.

A név nélkül nyilatkozó spanyol énekesnő először akkor került megalázó helyzetbe, amikor az egyik próbán Domingo mindenki előtt megkérdezte, hogy berakhatja-e a kezét a hátsó zsebébe. „Gyomorgörcsöm volt. Nem tudtam, hogy mit mondjak neki, hogy folytatni lehessen a próbát. Ha nemet mondok, annak következményei lesznek, abba pedig bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha igent” – állítja a nő.

New York Post arról is tájékoztatott, hogy habár többször is megrágalmazták az operaénekest szexuális zaklatással,

egyik állítás miatt sem indult büntetőeljárás.

A vádak viszont önmagukban elégnek bizonyultak ahhoz, hogy több helyen ne léphessen fel a művész. A spanyol állami színházak, a New York-i Metropolitan Opera és a San Francisco Opera lemondta az operaénekes tervezett fellépéseit, majd Domingo távozott a Los Angeles-i Opera főigazgatói posztjáról is.

Az eredeti írást itt találja.

Florida

Kivárnak a vevők a magyarországi ingatlanpiacon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek