MegMinden
2023-01-13

Debreceni Sportélet díj

(debsport.com)

Díjazták a legjobbakat

Két ünnep között számoltunk be arról, hogy a Debreceni Sportélet szerkesztősége megválasztotta 2022 legjobb sportolóit és edzőjét, január 12-én pedig át is adtuk a díjakat.

Az ünnepélyes díjátadóra csütörtökön került sor a Párizs Garden éttermében, mely eseményt a díjazottak mellett megtisztelte Barcsa Lajos alpolgármester és Bana László a Dryvit Profi Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Barcsa Lajos köszöntőjében kiemelte: „Büszkék lehetünk a debreceni sportolók tavalyi eredményeire, 2022 a legsikeresebb év volt városunk sportéletében. Nem volt egyszerű dolga a Debreceni Sportélet szerkesztőségnek a 2022-es díjazottak kiválasztásában, világ- és Európa-bajnoki címek és egyéb kiváló eredmények születtek a tavalyi évben. Városunk évek óta elkötelezetten támogatja a tehetséges debreceni sportolókat, akik ilyen szép eredményekkel hálálják ezt meg. Gratulálok a sportolóknak, és kiváló edzőiknek az elért sikerekhez”!

Az ünnepi beszédet követően elérkezett az est fénypontja, a díjátadás. Az emlékplakettet, oklevelet és a Felföldi Édességgyártó Kft. ajándékcsomagját Barcsa Lajostól, Bana Lászlótól és Korabik Zubák Tibortól, a Debreceni Sportélet főszerkesztőjétől vehették át az év legjobbjai.

Az öt díjazott: Senánszky Petra (uszonyosúszó-úszó), Osváth Richárd (vívó), Nagy Blanka Virág (vívó), Pósán Zétény (karate), Dávid László (vívóedző).

Az ünnepi ceremónia után a rendezvény támogatóinknak – Dryvit Profi Kft., Felföldi Édességgyártó Kft., Holtel Párizs Garden – köszönhetően vacsorával zárult.

Az idei volt az első, de nem az utolsó díjátadó, szerkesztőségünk 2023 zárásaként is megválasztja majd az év legjobbjait.

 

Az eredeti írást itt találja.

Nem lenne jó, ha bealudnának

A Magyar Kultúra Napja 2023

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek